Skip to main content

Παπανικολάου: «Εδώ είναι Final Four και όλα είναι διαφορετικά»

Για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο… ραντεβού των κορυφαίων, για δεύτερη σερί σεζόν, αλλά και το «ζευγάρωμα» με την Μονακό, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την συμμετοχή της ομάδας στο Final Four:

“Η αλήθεια είναι ότι η περσινή εμπειρία βοηθά πολύ τα παιδιά εκείνα που δεν είχαν ξαναζήσει αυτή την εμπειρία, όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά περισσότερο στη συγκέντρωση. Κι αυτό γιατί υπάρχει όλη αυτή η ατμόσφαιρα της γιορτής, όλα όσα λέγονται στα μίντια, στην τηλεόραση και όλα αυτά μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. Όσοι το έζησαν πέρυσι, καταλαβαίνουν ότι φέτος είναι μία διαφορετική εμπειρία. Ήδη από απόψε και αφότου μπούμε στην προπόνηση, πρέπει ο καθένας να βάλει το μυαλό του σε μια σειρά”. 

Για το συναπάντημα με την Μονακό: “Η απάντηση που έχω εγώ είναι ότι και τη Φενέρ στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας την κερδίσαμε με μεγάλες διαφορές και ήταν μία διαφορετική σειρά στα playoffs που κρίθηκε στο τέλος. Εδώ είναι Final Four και όλα είναι διαφορετικά“.

Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού: “Δική μου άποψη είναι ότι όταν κάτι επιτυχημένο δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Ξαναλέω αυτό όμως είναι κομμάτι του προπονητικού σταφ”.