Skip to main content

Basket League - «Ντέρμπι» ουραγών στην Καρδίτσα, σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι και ΣΕΦ

Με 3 αναμετρήσεις συνεχίζεται η 20η αγωνιστική της Basket League, όπου περιλαμβάνεται ένα «ντέρμπι» ουραγών, αλλά και δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι και ΣΕΦ. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να θέλει να συνεχίσει να κινείται σε τροχιά τετράδας, ενώ τους Ροδίτες να θέλουν να ανέβουν στην 7η θέση μαζί με τον Προμηθέα. Στο 12-7 είναι το ρεκόρ των γηπεδούχων και στο 9-9 των φιλοξενούμενων.

Το ματς ξεκινά στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η Καρδίτσα φιλοξενεί το Λαύριο στο ντέρμπι παραμονής, με τη θεσσαλική ομάδα να θέλει να φτάσει τους «Μεταλλωρύχους» στις 5 νίκες. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTFLIX.

Στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο το αήττητο! Οι ερυθρόλευκοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κάνααν που ταξίδεψε στις ΗΠΑ προκειμένου να παραστεί στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, με τον Αμερικανό να λαμβάνει ειδική άδεια

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που με τον κόουτς Τακιανό στον πάγκο βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, θέλει να κάνει τη... ζημιά, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 26 Μαρτίου