Skip to main content

Κυριακόπουλος: «Παραιτούμαι από τη διοίκηση της ομάδας του Ιωνικού και από τη θέση του προέδρου»

Ο πρόεδρος του Ιωνικού, Γιάννης Κυριακόπουλος έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση ότι παραιτείται από την θέση του στην ομάδα της Νίκαιας, αναφέροντας ότι ο βασικότερος λόγος της απόφασης ήταν η αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής της πληρωμής που δικαιούται η ομάδα από την ΓΓΑ από τον στοιχηματισμό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Μετά από πολλή σκέψη και με μεγάλη μου λύπη βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι παραιτούμαι από τη διοίκηση της ομάδας και από τη θέση του προέδρου που κατέχω. Ο βασικότερος λόγος της απόφασης μου είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση καταβολής της πληρωμής που δικαιούται η ομάδα από την ΓΓΑ από τον στοιχηματισμό. Η μη καταβολή έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία. Απ’ όσο γνωρίζουμε οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ολοκληρωθεί από τη ΓΓΑ χωρίς να έχει προκύψει οιοσδήποτε στοιχείο για τον Ιωνικό και τον Κολοσσό.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η αδικαιολόγητη μη καταβολή του συγκεκριμένου ποσού το οποίο ανέρχεται σε ποσοστό περίπου 45% του ετήσιου συνολικού μπάτζετ μιας ομάδας που παλεύει για την παραμονή σαν την δικιά μας δημιουργεί πέρα από τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού όπως αναφέραμε προηγούμενος και προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας, που έχουν ως αποτέλεσμα την αγωνιστική πτώση της ομάδας και καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη και την ενίσχυση αυτής!

Την ερχόμενη αγωνιστική παίζουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα στην Πάτρα μέ τον Απόλλωνα Πατρών και ο νοών νοείτω.

Παρόλο που έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, φοβάμαι ότι εάν συνεχίζω να χρηματοδοτώ μόνο με δικά μου χρήματα την ομάδα αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσω πρόβλημα στις επιχειρήσεις μου!

Ενημερώνω προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι είμαι διατεθειμένος να συζητήσω την παραχώρηση του πλειοψηφικό πακέτου που κατέχω και πως εάν δε βρεθεί κάποιος θα χρηματοδοτήσω εγώ έως την ολοκλήρωση της χρονιάς προκειμένου να μην μείνει ημιτελής η προσπάθεια της ομάδας μας!

Γιάννης Κυριακόπουλος