Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Είμαστε διψασμένοι για τον τίτλο, πιστεύουμε θα είναι έτοιμος ο Σλούκας»

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ιωνικό Νίκαιας στο Λαύριο, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που έρχεται και θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (16-19/2).

«Φυσικά και είναι στόχος το Κύπελλο», ξεκαθάρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πάντα μια ιδιαίτερη κατάσταση, είναι αγώνες νοκ άουτ και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εννοείται πως είμαστε διψασμένοι για τον τίτλο. Δεν νοείται παίκτης του Ολυμπιακού να μην έχει κίνητρο όταν παίζεται ειδικά ένας τίτλος».

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραυματίας Κώστας Σλούκας, ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Έκανε ατομική προπόνηση σήμερα, το ίδιο θα κάνει και αύριο και το πλάνο είναι να μπει στην ομαδική προπόνηση την Τρίτη. Πιστεύουμε πως κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι έτοιμος για το Final 8».

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που κανονικά έπρεπε να γίνει στο ΣΕΦ μπροστά στον κόσμο μας. Παίξαμε εδώ. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες το είδα ως διαδικαστικό ματς, απλώς περιμέναμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και την έκταση της διαφοράς στο σκορ. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο όχι ανάλογα με την απόδοση των παικτών, αλλά ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχής που έπρεπε να παίξουν. Αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε να μείνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει του Κυπέλλου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ιωνικό καλή συνέχεια».