Skip to main content

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα  του

Νέα διαδικτυακή εποχή στον ΕΣΑΚΕ, που παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα του.

Όπως αναφέρει η Λίγκα, το νέο site είναι πιο γρήγορο και φιλικό για πλοήγηση από τα κινητά τηλέφωνα, ενώ σύντομα οι φίλοι του πρωταθλήματος θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο πλήρες αρχείο της Basket League, από την σεζόν 1992-93.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

"Σύγχρονο και ακόμη πιο λειτουργικό το site του ΕΣΑΚΕ, www.esake.gr, στη νέα μορφή του αναβαθμίζει την εμπειρία της Basket League και προσφέρει πιο γρήγορη και εύκολη πλοήγηση στους φίλους του μπάσκετ.

Πιο φιλικό στην πλοήγηση από κινητά τηλέφωνα το νέο site του ΕΣΑΚΕ προσφέρει την δυνατότητα για άμεση ενημέρωση των φιλάθλων όπου και εάν βρίσκονται σε οποιαδήποτε στιγμή.

Σύντομα στο νέο www.esake.gr οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλήρες αρχείο της Basket League από την σεζόν 1992-93, την πρώτη του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.

Και ασφαλώς η προσπάθεια για την λειτουργική αναβάθμιση του www.esake.gr θα συνεχίζεται διαρκώς με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία προκειμένου οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν την εμπειρία της Basket League".