Skip to main content

Ξεκίνησε για τη Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε ενημέρωση για το ταξίδι του στην Γαλλία, οπού θα αντιμετωπίσει την Ντιζόν, την Τρίτη (20/12, 21:30).

Αναλυτικά:

Στο δρόμο για τη Γαλλία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί το ταξίδι για την περιοχή της Βουργουνδίας και τη Ντιζόν, όπου αύριο το βράδυ (21:30) θα αντιμετωπίσει την JDA Dijon για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το ταξίδι της ομάδας μας ξεκίνησε με προβλήματα και μία απουσία, καθώς ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη μέση. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενσωματώθηκαν με την αποστολή και οι Yannick Franke, Jaylen Hands και Nate Renfro.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco έφτασε στις 11:30 το πρωί στη Γενεύη και από εκεί ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι για τη Ντιζόν.

Το βράδυ (20:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Palais des Sport Jean-Michel Geoffroy, το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με την JDA Dijon.

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του BCL, ο ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται σε περίπτωση νίκης επί της JDA Dijon, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα Unicaja – Sassari. Η ομάδα μας συνεχίζει στα Play-In ακόμη και σε περίπτωση ήττας, εάν ηττηθεί και η Sassari στην Ισπανία. Το μοναδικό ενδεχόμενο αποκλεισμού είναι εάν ο ΠΑΟΚ mateco ηττηθεί στη Γαλλία και την ίδια στιγμή νικήσει η Sassari την Unicaja.