Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Μια καλή αρχή"

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ένα τρόπαιο που του έλειπε, το SuperCup με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού απόψε στη Ρόδο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τη νίκη "μια καλή αρχή".

"Είναι μια καλή αρχή με ένα τρόπαιο απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει: "Δεν είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο, αλλά είναι σημαντικό. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και οι δύο ομάδες, Ήμασταν νευρικοί. Ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτίσει και μια μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ήμασταν λίγο "πρόχειροι" στην επίθεση στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα μας είναι αυτή, αλλά θα βελτιώνεται μέαα στη χρονιά. Έχουμε ταλέντο και ποιότητα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο. Εϊναι καλό για... σήμερα αυτό που έγινε!"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ότι:

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το τρόπαιο. Είναι το λιγότερο σημαντικό ίσως της σεζόνα, αλλά δεν παύει να είναι μια διοργάνωση που θέλαμε να την κερδίσουμε, να πιστοποιήσουμε το παιχνίδι μας, να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, είχαμε χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα, κάτι που οφείλεται στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ένταση του παιχνιδιού. Θεωρούμε ότι μρούμε να είμαστε καλύτεροι. Δύσκολέψαμε με την άμυνά μας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σκόραρε με «αίμα». Καλή τύχη και στον Παναθηναϊκό στη χρονιά που έρχεται». Όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα, απάντησε: «Όπως πάντα υπήρχε ένταση. Νομίζω όμως ότι ήταν ένα ωραίο διήμερο και οι τέσσερις ομάδες τιμήσαμε τη διοργάνωση, δείξαμε ποιότητα, υπήρχαν καλές φάσεις για την εποχή και ευχαριστούμε όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη διοργάνωση. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό πάντα θα έχουν ένταση κι αυτό δεν αλλάζει».