Skip to main content

Γκούντγουιν: «Είμαι μαχητής»

Ο Χόρκλερ έκανε την αρχή, συνέχισε ο Χάγκινς και ο Σέβεζ Γκούντγουιν ολοκλήρωσε τις «κιτρινόμαυρες» αφίξεις την Τρίτη 16/8), με τον 24χρονο φόργουορντ / σέντερ, να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Άρη και θα αποτελέσω μέλος μιας ξεχωριστής ομάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τον κόουτς και να αγωνιστώ μαζί τους, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, έτοιμος να κερδίζω», είπε ο Γκούντγουιν και συνέχισε:

«Σίγουρα γνωρίζω τις ομάδες που αγωνίζονται τώρα στην Ευρωλίγκα, όμως έκανα μία έρευνα και ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία έζησε στιγμές μεγάλης δόξας στη δεκαετία του ’80. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ».

Ο Γκούντγουιν έκανε ξεχωριστή αναφορά στους φίλους του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είδα τους φιλάθλους μας και λατρεύω αυτήν την... τρελή κατάσταση. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξαν από τη μέρα που συμφώνησα με τον Άρη. Τους περιμένω στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε».

Όσον αφορά το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη από τον ίδιο, ο Αμερικανός τόνισε:  

«Ενέργεια και προσπάθεια μέχρι τέλους. Έχω πολλή ενέργεια στο παιχνίδι μου και η αλήθεια είναι ότι είμαι… φωνακλάς και μιλάω συνέχεια! Είμαι λάτρης της σκληρής δουλειάς, παίζω δυνατά και είμαι μαχητής. Επίσης, να περιμένουν πολλά καρφώματα και δυνατή άμυνα, με πολλά κοψίματα και ριμπάουντ».