Skip to main content

Ριζούλης: «Να χτίσουμε κάτι δυνατό και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει»

Ο Ηρακλής καλωσόρισε στην οικογένεια του τον Θοδωρή Ριζούλη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισας, με συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», να μιλά για τις προσπάθειες που θα γίνουν ώστε ο Γηραιός να επιστρέψει σύντομα στο υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα τόνισε πως αν και θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για την συμμετοχή στην Basket League, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λίγες. 

Αναλυτικά:

 «Η δική μου παρουσία θεωρώ ότι θα είναι στο 50% των αποφάσεων μαζί με τον Λευτέρη Κακιούση και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που ανέλαβαν το Τμήμα, για να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην ομάδα. Δεν θα είναι one man show...

Έχω διαπιστώσει πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ ο κόσμος. Είχε κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια...Κρατάμε χαμηλούς τόνους, θέλει δουλειά και υπομονή. Η συμφωνία μας με τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι και για την Α1 και για την Α2.

Διαπιστώσαμε ότι μας έχουν αποκλείσει από την Α1. Θα κάνουμε μια τελική προσπάθεια, με πολύ λίγες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξουμε στην Α2. Με υπομονή, συνεχίζουμε και η χρονιά θα περάσει γρήγορα. Αν χτίσουμε μία καλή ομάδα σε λίγους μήνες μπορεί να είμαστε στην Α1. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι δυνατό και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει για τον κόσμο του».