Skip to main content

ΕΣΑΚΕ - Αδειάζει η κλεψύδρα της προθεσμίας για τους φακέλους αδειοδότησης

Το μεσημέρι της Πέμπτης 30/6 (14:00)  εκπνέει η προθασμία από τον ΕΣΑΚΕ προς τις ομάδες που θέλουν να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

 Άρης, ΑΕΚ, Απόλλων Πάτρας και Λάρισα έχουν την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να παρουσιάσουν «γεμάτους» φακέλους αδειοδότησης. Το μεσημέρι της Πέμπτης 30/6 (14:00)  εκπνέει η προθεσμία του ΕΣΑΚΕ, με τις ομάδες να κάνουν και τις τελευταίες κινήσεις προκειμένου να παρουσιαστούν όπως πρέπει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας θα είναι έτοιμοι, με τους φακέλους τους να είναι προετοιμασμένοι ώστε να πάρουν έγκριση. Από την άλλη δύσκολη είναι η κατάσταση για τη Λάρισα, με τη θεσσαλική ομάδα - όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής - να μην καταφέρνει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Στο στρατόπεδο των «μπλε» υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για την έκπληξη της σεζόν 2021-22.