Skip to main content

Στον Αθλητικό Δικαστή οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ, που κινδυνεύει με βαριά τιμωρία!

Σοβαρός ο κίνδυνος για μεγάλο πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών για την Ένωση

Η ΑΕΚ, μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες με ελλιπείς φακέλους (Απόλλων Πατρών, Άρη, Λάρισα) ίσως γλιτώσουν τον υποβιβασμό, μετά την απόφαση των ομάδων να απορρίψουν την εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα προβλήματα για την Ένωση τελειώνουν κάπου εδώ.

Και αυτό γιατί, οι άκρως επιθετικές ανακοινώσεις της Ένωσης, που έκαναν λόγο για «κέντρα και παράκεντρα» αλλά και για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ», δεν θα περάσουν, όπως φαίνεται, χωρίς συνέπειες.

Όπως έγινε γνωστό, οι σκληρές ανακοινώσεις των «κιτρινόμαυρων» έχουν ήδη φτάσει στον Αθλητικό Δικαστή, ενώ αναμένεται να απασχολήσουν και τον Αθλητικό Εισαγγελέα! Όσον αφορά τις πιθανές κυρώσεις για την ΑΕΚ, η Ένωση κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, αλλά και αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα!

Ένα πρωτάθλημα που, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα ξεκινήσει, καθώς αφού ακυρώθηκε η εισήγηση της επιτροπής για την αδειοδότηση στις τέσσερις ομάδες, αυτομάτως ακυρώνεται συνολικά για όλες τις ομάδες, κάτι που τραβάει ολόκληρη την διαδικασία αρκετά πιο πίσω, με κίνδυνο η σεζόν να ξεκινήσει με καθυστέρηση.