Skip to main content

Βόβορας: «Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, μπαίνοντας στο παιχνίδι με ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Ο Γιώργος Βόβορας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε σε τρία κακά πεντάλεπτα.

«Μόνο στο πρώτο μισό του αγώνα είχαμε τρία κακά πεντάλεπτα και σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει», τόνισε ο προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός μπήκε με ενέργεια την οποία εμείς ποτέ δεν ματσάραμε. Σε αυτό προστέθηκε ο εκνευρισμός και οι κακές επιλογές που τελικά μας κόστισαν το παιχνίδι. Στα τρία πρώτα πεντάλεπτα του πρώτου μέρους σημειώσαμε κάτω από πέντε πόντους, το οποίο σημαίνει πως κάτι πάει λάθος. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, είχαμε καλές επιλογές, αλλά όταν μπαίνεις στο παιχνίδι όπως μπήκαμε εμείς είναι δύσκολα τα πράγματα. Έγινε το 1-0 και πρέπει να έχουμε… κοντή μνήμη».

Αναφερόμενος στη συνέχεια δήλωσε: «Πλέον παίζουμε στο γήπεδό μας. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση, να έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Με σωστή άμυνα και σωστές επιλογές μπορεί η ομάδα να κάνει πολλά πράγματα. Για να νικήσεις, για να κάνεις τρεις νίκες με τον Ολυμπιακό, πρέπει όλοι να είναι καλοί. Είναι σημαντικό να βρίσκεις τις έξτρα λύσεις μέσα από το rotation».