Skip to main content

Άρης - Θέλει να δώσει συνέχεια στη σειρά με τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (24/5, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο στον 2ο αγώνα της σειράς των Playoffs και πριν την έναρξη θα τιμήσει τον Άντονι Κάουαν ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Basketleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο τέταρτος παίκτης του Άρη, που κερδίζει αυτόν τον τίτλο. Έχουν προηγηθεί οι Νέστορας Κόμματος (2003-04), Σάσα Βεζένκοφ (2014-15) και Ουίλ Κάμινγκς (2016-17). Ενόψει του παιχνιδιού, ο βασικός στόχος των «κίτρινων» είναι να φανούν ανταγωνιστικοί, και να δώσουν συνέχεια στη σειρά.

 

«Με όπλο την έδρα μας, θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Επιτρέψαμε στον αντίπαλο, από το πρώτο δεκάλεπτο, να επιβάλλει τον ρυθμό του και δεχτήκαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Στον δεύτερο αγώνα, θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο μαχητικοί, κάτι που κάναμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα ένας εναντίον ενός και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο τρανζίσιον παιχνίδι και γενικά στην επίθεσή μας», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Βαγγέλης Σπυρίδης ο οποίος είναι εκ των συνεργατών του Γιάννη Καστρίτη.