Skip to main content

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σλαφτσάκης (pic)

Η Ρόδος θα είναι ο νέος προορισμός της καριέρας του Διαμαντή Σλαφτσάκη, καθώς ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Άρη.

Την σεζόν που μας πέραε, ο  Σλαφτσάκης μέτρησε3,7 πόντους, και 2,3 ριμπάουντ σε σύνολο 21 αγώνων στην Basket League, με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουλίου του 1994 και έχει ύψος 2,01μ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στη Χαλκηδόνα και στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 στον ΚΑΟΔ, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κόροιβο Αμαλιάδας (2015/16), Απόλλωνα Πάτρας (2016/17), Τρίκαλα (2017/18), ενώ από το 2018 μέχρι σήμερα ήταν στον Άρη.

Σε 21 αγώνες στη Stoiximan Basket League της σεζόν 2020/21 είχε κατά μέσο όρο 3,7 πόντους, και 2,3 ριμπάουντ.

Επίσης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ήταν μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης στο www.kolossosbc.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πλέον θα είμαι μέλος της οικογένειας του Κολοσσού H Hotels. Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν στην ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε μία σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα και με πολλές επιτυχίες. Τέλος, εύχομαι και ελπίζω να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης και της ομάδας».