Skip to main content

Τέρνερ: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Ως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, χαρακτήρισε την επερχόμενη μονομαχία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (16/5), ο Έλστον Τέρνερ.

«Αυτό είναι τα πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι», λέει ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ και προσθέτει: «Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, αλλά να κατανοήσουμε ότι πρέπει απλά να παίξουμε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Να μην είμαστε νευρικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας, έχοντας ταυτόχρονα απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μας στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές».

Στην συνέχεια, ο Αμερικανός άσος μίλησε για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, κυρίως να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, να βάλουμε τις βολές και να μην κάνουμε λάθη».

Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς τα τεστ για τον Covid 19 που υποβλήθηκαν άπαντες, βγήκαν αρνητικά, με τον Άρη Λυκογιάννη, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, να δίνει έμφαση στην τακτική και στην συνέχεια η ομάδα να αναχωρεί για την Αθήνα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι: Μπο Μπιτς, Σαγκαμπά Κονατέ, Ζερμαίν Λοβ, Μάλκομ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Τζος Κάρτερρ και Έλστον Τέρνερ.