Skip to main content

Λιάπης: «Θα παίξουμε και για τα παιδιά που δεν θα είναι μαζί μας»

Ο Κολοσσός θα φιλοξενηθεί από το Λαύριο για την Α’ φάση των Play offs της Basket League, με τον Μιχάλη Λιάπη μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, να μιλάει για το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια και πως όσοι θα παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και για αυτούς που ταλαιπωρούνται απο κορωνοϊό και δεν θα μπορέσουν να δώσουν να αγωνιστούν.

 

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Με υγεία πάνω απ’ όλα! Πλέον, ξεκινούν τα playoffs. Είναι μία εντελώς καινούρια διαδικασία σε σχέση με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Αντίπαλός μας είναι το Λαύριο, που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Εμείς από την πλευρά μας, στοχεύουμε στη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο Λαύριο να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, καθώς είναι ένα στιλ παιχνιδιού που τους αρέσει πολύ και τους ταιριάζει. Πιστεύω ότι τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, αφού δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως όλοι μας θα παίξουμε και για τα παιδιά, τα οποία δεν θα είναι μαζί μας, καθώς ταλαιπωρούνται με τον κορωνοϊό.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης