Skip to main content

Μουράτος: «Να αποδείξουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε ψηλά»

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ (3/4) και τόνισε πως το Λαύριο θα πρέπει να αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία της Basket League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουράτος, μέσω του προσωπικού του blog στο esake.gr:

«Αύριο, Σάββατο 3/04, έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, μια ομάδα με τεράστια ιστορία!

Γνωρίζουμε ποιόν αντίπαλο έχουμε απέναντί μας, μιας και έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές φέτος, μία για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο, με το αυριανό παιχνίδι να είναι όμως τελείως διαφορετικό.

Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη 2η θέση, κατά πάσα πιθανότητα, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας και τους εαυτούς μας και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μας να αποδείξουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Σεβόμαστε την ΑΕΚ σαν αντίπαλο, είναι μια εξαιρετική ομάδα με βαθύ ρόστερ, εμπειρία και ταλέντο. Εμείς θα μπούμε μέσα στο γήπεδο να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».