Skip to main content

Μέξας: «Τα μεγάλα σουτ του Μίλερ έκριναν το ματς»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, δήλωσε μετά την ήττα της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας από τον Προμηθέας με 83-80, ότι τα μεγάλα σουτ του Μίλερ έκριναν το ματς, τονίζοντας ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έχει μείνει ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του.

Ο κόουτς Μέξας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Καταρχήν να καλωσορίσουμε στο πρωτάθλημα τον Προμηθέα και να τους ευχηθούμε να βρει το ρυθμό της η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσον αφορά το παιχνίδι, παίζαμε με ομάδα πολύ έχει ταλέντο στην επίθεση, έχει έντονο ρυθμό στο παιχνίδι της, θέλαμε πρωταρχικά να μην δεχτούμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον και σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε, όχι όμως σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε να μην δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στα ψηλά παιδιά του Προμηθέα.

Ελέγχαμε αρκετές φορές το παιχνίδι, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά τις εναλλαγές, έχει ψηλά κορμιά, διαβάσαμε αρκετές φορές καλά το ματς, κάποιες όχι τόσο καλά. Όμως, νομίζω όμως πως έκρινε το ματς τα μεγάλα σουτ του Μίλερ που πήρε και τα έβαλε, τα μεγάλα σουτ που πήρε ο δικός μας παίκτης, δεν τα έβαλε και η ευθύνη είναι δική μου, δεν έχει να κάνει με τους παίκτες. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όποιος και να κέρδιζε, δεν υπήρχε δίκαιο η άδικο και πιστεύω πως ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών, με στιγμές ποιότητας και για τις δυο ομάδες».