Skip to main content

Το υπέροχο μήνυμα του Σάδα από το «Lord of the Rings» για τη γέννηση του γιου του, Σαμ (pic)

Με έναν διάλογο από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ο Βίκτορ Σάδα καλωσόρισε το γιο του Σαμ, του οποίου το όνομα φαίνεται να διάλεξαν μαζί με την γυναίκα του Έλενα από τον πρωταγωνιστή της επικής τριλογίας του Τόλκιν. Και όπως αφήνει να εννοηθεί με το συγκινητικό του ποστ ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελονα, το χαρμόσυνο γεγονός συνέβη μετά από μεγάλη προσπάθεια...

 

Αναλυτικά το υπέροχο μήνυμα του Σάδα αμέσως μετά τη γέννηση του μικρού Σαμ:

Καλωσήλθες Σαμ !!! Ήσουν ήδη μαζί μας, αλλά τελικά το να δεις αυτό το γλυκό πρόσωπο που έχεις είναι συγκλονιστικό. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω πόσο σε αγαπάμε ήδη.

«Δεν έπρεπε να έχουμε φτάσει ούτε μέχρι εδώ, αλλά εδώ είμαστε, όπως και στις μεγάλες ιστορίες, Έλενα, αυτές που πραγματικά έχουν σημασία, που είναι γεμάτες σκοτάδι και συνεχείς κινδύνους. Αυτές που δεν θέλεις να ξέρεις το τέλος, γιατί "πώς θα επιστρέψει ο κόσμος σε αυτό που ήταν μετά από τόσο κακό που υπέφερε;” Αλλά στο τέλος, όλα φεύγουν. Όπως αυτή η σκιά, ακόμη και το σκοτάδι τελειώνει, για να έρθει μια νέα μέρα. Ο ήλιος λάμπει, λάμπει ακόμη πιο φωτεινός, αυτές είναι οι ιστορίες που γεμίζουν την καρδιά σας, επειδή έχουν πολύ νόημα, ακόμα και όταν είστε πολύ μικρός για να το καταλάβετε. Αλλά νομίζω, Έλενα, καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τώρα. Οι πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών θα τα είχαν παρατήσει αν το ήθελαν. Αλλά δεν το κάνανε, συνέχισαν μπροστά, γιατί όλοι παλεύουν για κάτι».
 

sada