Skip to main content

Μπακαλάρος: «Ιδανικό σενάριο να γυρίσει ο Ολυμπιακός»

Το νέο αθλητικό κέντρο στον Καστελόκαμπο παρουσίασαν στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τρίτης (7/7), οι ιθύνοντες του Προμηθέα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε τόσο ο πρόεδρος των Πατρινών, Κώστας Μπακαλάρος, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα τέθηκε στην διάθεση των δημοσιογράφων, μιλώντας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και την απουσία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, του Ολυμπιακού. Ο κος Μπακαλάρος τόνισε πως το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος να επιστρέψουν οι Πειραιώτες, καθώς η απουσία τους από την μεγάλη κατηγορία μόνο κακό κάνει στο ίδιο το άθλημα.

Αναλυτικά ο κος Μπακαλάρος μίλησε:

Για τις ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Α1:

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με αρκετές ομάδες και να έχουμε εκ νέου ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εκείνο το οποίο εγώ μπορώ να ευχηθώ στην παρούσα φάση είναι ένα. Όλες οι ομάδες που έχουν τα προβλήματά τους να βρουν πολύ γρήγορα την υγεία τους και να είναι μαζί μας στο τζάμπολ κι όπως απαιτείται πραγματικά».

Για την απουσία του Ολυμπιακού τα δυο τελευταία χρόνια:

«Ας μην κρυβόμαστε είναι πολύ μεγάλη απουσία η οποία μόνο κακό κάνει στο ίδιο το άθλημα.

Θα είναι το ιδανικότερο σενάριο να βρεθεί η λύση εκείνη που θα τον επαναφέρει στην μεγάλη κατηγορία και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική, όχι μόνο αγωνιστική αλλά και οικονομική και μακάρι αυτό να γίνει.

Ο χορηγός για να πει το ναι και να στηρίξει σου ζητάει το πρόγραμμα των αγώνων και η συμμετοχή του Ολυμπιακού θα είναι πολύ σπουδαία».

Για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα χρονιά:

«Είναι το μεγάλο κλειδί και μακάρι τα πάντα να πάνε καλά. Δεν μπορεί να πάμε σε τζάμπολ τη νέα χρονιά χωρίς κόσμο στις εξέδρες και μακάρι να έχουμε θετικές εξελίξεις με την πανδημία του ιού το φθινόπωρο που θα μας επιτρέψει να έχουμε και πάλι τους φιλάθλους στο πλευρό μας».