Skip to main content

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση για την επανεκκίνηση της Basket League

Θετική στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν της Basket League στα γήπεδα, εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό, εμφανίζεται η ΑΕΚ, παρά την αρχική απόφαση του ΕΣΑΚΕ περί του αντιθέτου.

Στην Ένωση πιστεύουν πως η θετική πορεία που έχει πάρει η πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, από πλευράς κυβέρνησης, μπορεί να δώσει την δυνατότητα στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας, να ολοκληρωθεί κανονικά.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Δικέφαλου σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση στα υπόλοιπα μέλη του ΕΣΑΚΕ, για την συνέχιση και ολοκλήρωση της σεζόν, πάντα, φυσικά, σε συνάρτηση της ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την πανδημία του κορονοϊού και το κατά πόσο θα είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Η πρόταση αυτή αναμένεται να κατατεθεί στην επόμενη συνάντηση των ομάδων – μελών (μόλις επιτραπεί η μετακίνηση σε ολόκληρη την χώρα), αν και παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο αποδεχτή μπορεί να γίνει στο επόμενο Δ.Σ, ειδικά από την στιγμή που η αρχική απόφαση του ΕΣΑΚΕ ήταν ομόφωνα υπέρ της οριστικής διακοπής, ενώ  θυμίζουμε και την απόφαση της ΕΟΚ να διακόψει, με την σειρά της, οριστικά τα Εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό την αιγίδα της.