Skip to main content

Τρίτωνας: «Μας λείπει ο σύλλογος μας» (pic)

Ο κορονοϊός έχει βάλει στον… πάγο κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα και ο Τρίτωνας, μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, τονίζει πως τους λείπει ο σύλλογος τους.

Αναλυτικά:

 “Μας λείπουν οι φωνές των παιδιών στις ακαδημίες μας αλλά και των προπονητών τους.. Μας λείπει η εκπληκτική ομάδα των κορασίδων μας αλλά και η προσπάθεια των παικτριών του γυναικείου που τιμούσαν σε κάθε αγώνα τη φανέλα του συλλόγου μας.. Μας λείπει ο αγώνας των παικτών του παιδικού και του εφηβικού τμήματος για την κατάκτηση της νίκης και τη συνεχή μπασκετική βελτίωση.. Μας λείπουν οι αγώνες του ανδρικού στο υψηλό επίπεδο της Α2, ο Μιχάλης να δίνει τις κατευθύνσεις και να δίνει και την ψυχή του για τη νίκη, ο Χρήστος και… ο Χρήστος να τον βοηθούν με το κοφτερό μπασκετικό μυαλό τους, ο Γιώργος να φροντίζει για τα πάντα..

Μας λείπει η ενέργεια του ‘κοντού’, η θέληση για τη νίκη και το πάθος του κρητίκαρου, τα μεγάλα τρίποντα του Μιχάλη και η τρομερή μπασκετική ποιότητα του Νίκου, το απόλυτο σουτ του Νίκου και η διάθεση για εξέλιξη του Βασίλη, η απίστευτη κίνηση στο καλάθι του Γιάννη και η απίστευτη αλτικότητα του… άλλου Γιάννη του ‘Κούκου’ ,.. Μας λείπει η τρομερή διάθεση των ‘μικρών’ να πάρουν εμπειρίες, να μάθουν.. Μας λείπουν τα ταξίδια μας που διαφήμισαν το σύλλογο και τα Σεπόλια μας σε όλη την Ελλάδα.. Μας λείπει η ένταση των αγώνων, το πάθος, οι φωνές των φιλάθλων.. Μας λείπουν τα πάντα.. Μας λείπει ο σύλλογος μας.. Αλλά θα είμαστε πάλι εκεί, όταν μπορούμε και όταν πρέπει.. Να τα ζήσουμε πάλι όλα αυτά.. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ..”.

https://www.facebook.com/aotritonofficial/photos/a.1597276023890916/2674179722867202/?type=3