Skip to main content

Ιδιοκτήτης Γουόριορς: «Ίως ήταν καλό τελικά που έφυγε ο Ντουράντ»

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γουόριορς, με προορισμό τους Νετς, με τον ιδιοκτήτη του Γκόλντεν Στέιτ, όμως, να ισχυρίζεται πως τελικά ίσως αυτό που συνέβη να βγήκε σε καλό στην ομάδα του.

«Είναι περίεργο αυτό που θα πω, αλλά το γεγονός ότι αποχώρησε ίσως είναι καλό τελικά» δήλωσε ο Τζο Λακόμπ, ενώ πρόσθεσε: «Προφανώς και θέλω το καλύτερο για την καριέρα του και να περνάει καλά. Αισθάνθηκε προφανώς ότι δεν ήταν σωστό να μείνει. Δεν ένιωθε άνετα. Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί. Αλλά για οποιοδήποτε λόγο προχώρησε. Φέτος όμως δεν θα έπαιζε, ήταν τραυματίας και θα είχαμε ένα τεράστιο μπάτζετ. Ίσως να ήταν καλύτερα (σ.σ που έφυγε). Μπορέσαμε έτσι να ξεκινήσουμε να χτίζουμε από την αρχή νωρίτερα από ότι θα κάναμε σε διαφορετική περίπτωση. Ίσως να αποδειχθεί καλό ότι συνέβη αυτό».

Ο Λακόμπ ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Είμαι αισιόδοξος. Πάντα βλέπω ποια είναι η θετική πλευρά των πραγμάτων. Ναι, έφυγε. Αυτό είναι αρνητικό. Αλλά το θετικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε γρηγορότερα στην επόμενη φάση και αυτό κάνουμε».