Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι είχε να πει μόνο καλά λόγια για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ευχαρίστησε και τον κόσμο για το παρών που έδωσε στο ΣΕΦ,παρά την κούραση και την εξάντληση λόγω των ατελείωτων πανηγυρισμών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σαν πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four θα θέλαμε κάτι πιο απλό, αλλά ότι το κερδίσαμε είναι σημαντικό. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια δεδομένα εξαιτίας της απουσίας του Φαλ. Θα βρούμε τη λύση, ελπίζουμε ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε και στο Περιστέρι για να προετοιμαστούμε τους τελικούς.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν χθες, κοιμήθηκαν 5μιση-6 το πρωί. Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα γι' αυτό το μεγάλο θρίαμβο, γι' αυτό το φανταστικό βράδυ που πρόσφεραν σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού".