Skip to main content

Αταμάν: "Για εμένα MVP είναι ο Λάρκιν, ο Σλούκας θα παλέψει για να βγει MVP του F4"

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού, καθησύχασε για τον τραυματισμό του Ναν,ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καλύτερες πεντάδες της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για τη νίκη στο Αλέξανδρειο και το ροτέισον: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών μας, όπως του Σαμοντούροφ, που έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Θα είναι ένας από τους σταρ του μέλλοντος για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό μπάσκετ. Ο αγώνας δεν άλλαξε κάτι για εμάς βαθμολογικά ή για τον Άρη. Κάναμε ροτέισον, ξεκουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες και κερδίσαμε. Τελειώσαμε μόνο με μία ήττα, στην 1η θέση, είναι κάτι καταπληκτικό για την ομάδα".

Για τη δυσφορία του Κέντρικ Ναν: "Όχι δεν είχε κάτι σοβαρό, έναν μικροτραυματισμό. Θα είναι έτοιμος για τα playoffs. Συγχαρητήρια στον Ναν και στον Λεσόρ που είναι στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Πραγματικά, όμως, είναι έκπληξη για εμένα που ένας εκ των κορυφαίων της σεζόν, ο Σέιν Λάρκιν, δεν ήταν ούτε στην πρώτη καλύτερη πεντάδα, ούτε στη δεύτερη. Πραγματικά κάτι έγινε εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον πρώην αθλητή μου, τον Σέιν Λάριν, που για εμένα είναι ο MVP. Επίσης, θα ήθελα να πω και για τον Σλούκα που μπήκε στην δεύτερη πεντάδα. Δεν θα είναι χαρούμενος και σίγουρα θα παλέψει να πάρει ρεβάνς για να βγει MVP στο Final Four".