Skip to main content

Basket League – Σε Χάρελ και Μπιουκάναν το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής

Στα δύο μοιράστηκε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Ρόνι Χάρελ του ¨Αρη και Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας, συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο σύστημα ranking, κατακτώντας το σχετικό τρόπαιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Δύο Stoiximan MVP of the Week ανέδειξε η 18η Εβδομάδα της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League! Αμφότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αναδεικνύονται Πολυτιμότεροι Παίκτες της Εβδομάδας.

Ο Ρόνι Χάρελ του Άρη Midea και ο Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο ranking που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν στις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» στην εντός έδρας νίκη του Άρη Midea επί του ΠΑΟΚ mateco στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού μπάσκετ πέτυχε 21 πόντους με 3/6 βολές, 3/6 δίποντα, 4/9 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 7 κλεψίματα, δύο φάουλ, δύο λάθη, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε 6 φάουλ σε 30’ και 11’’ συμμετοχής.