Skip to main content

Μαργαρίτης: «Ενέργεια και συγκέντρωση για 40’»

H… διαβολοβδομάδα του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο, καθώς μετά τα παιχνίδια Απόλλωνα Πάτρας και Χάποελ Ιερουσαλήμ, ακολουθεί το «classico» της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη (18/11, 20:15).

Ενόψει του… εμφυλίου της πόλης, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τον αρχηγό του δικέφαλου να αναφέρεται στο τι χρειάζεται για να έρθει η νίκη.

«Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε αυτή την εβδομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ακόμη καλύτεροι. Να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας», είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι: «Θέλουμε πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι δίπλα μας, να μας δώσει την θετική ενέργειά του, όπως κάνει πάντα και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη».