Skip to main content

Αταμάν: «Μας έχουν προτείνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση»

 Ο προπονητής του Παναθηναικού, Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου με 111-75, υπογραμμίζοντας ΄΄οτι oi "πράσινοι" είχαν βελτίωση στην απόδοση τους στον αγώνα.

 Ο κόουτς Έργκιν Αταμάν δήλωσε ότι: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και στην αρχή η άμυνά μας ήταν καλή και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πολλούς πόντους, ειδικά στο ένας εναντίον ενός, πέτυχαν μεγάλα τρίποντα και επέστρεψαν στο ματς. Χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Ανοίξαμε τη διαφορά, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί το Λαύριο να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά είδα βελτίωση στους παίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τα διάφορα σχήματα που θα ακολουθήσει ο Παναθηναικός: «Μετά το πρόβλημα με τον Παπαπέτρου που θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες ο πρώτος μας στόχος είναι να καλύψουμε το κενό του. Ο Μήτογλου επέστρεψε και θα καλύψει το «4», οπότε ο Ερνανγκόμεθ στο «3» μαζί με τον Γκριγκόνις θα μπορεί να βοηθήσει. Βέβαια δεν είναι εύκολο. Ο Χουάντσο ακόμα μαθαίνει τη θέση. Θα προσπαθήσουμε. Στην Euroleague μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα μπορέσουμε να το κάνουμε για μερικά λεπτά».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη και σε ερώτηση για τον Κέντρικ Ναν; «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης. Μας έχουν προτείνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».