Skip to main content

Λαύριο - Γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα Αθλητισμού σε Δημοτικό σχολείο της περιοχής

Το Λαύριο έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κερατέας για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού μαζί με τους μαθητές του σχολείου. 

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο τζάμπολ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 το Λαύριο Megabolt αποδέχθηκε την πρόσκληση και αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, κοντά στα μικρά παιδιά και εκκολαπτόμενους αθλητές.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Ζάρας μαζί με τους David DeJulius, Xavier Castaneda, Μιχάλη Σπρίντζιο και Δημήτρη Δεϊμέζη έγιναν… ένα με τους μαθητές, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, τους προσκάλεσαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχαν!

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της ομάδας του Λαυρίου Megabolt σε σχολεία της Λαυρεωτικής. Θα ακολουθήσουν κι άλλες στην πορεία της χρονιάς, γιατί στόχος είναι να καταφέρουν τα μέλη της ομάδας να παρακινήσουν τους μαθητές να έρθουν στο γήπεδο και να ασχοληθούν με το μπάσκετ και κατ’ επέκταση με τον αθλητισμό.