Skip to main content

Αρσενόπουλος: "Πολύ σημαντική ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου"

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκος Αρσενόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα των ασπρόμαυρων. 

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για την μετακίνηση του στην ομάδα του Φώτη Τακιανου, καθώς και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

εμφανίσεις, πήρε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δίνει χώρο και χρόνο, φάνηκε από την περίπτωση του Νίκου κι αυτό ήταν ένα γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να βελτιωθεί κάποιος μέσα από την ομάδα. Εγώ αισθάνομαι ότι ανεβαίνω ένα μεγάλο σκαλί, το βασικό είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθώ κι εγώ».

Για την συζήτηση που είχε με τον κόουτς Φώτη Τακιανό, ο 22χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, είπε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με τον κόουτς, ξέρουμε την φιλοσοφία του. Ήταν πολύ ξεκάθαρος μαζί μου, για αυτά που χρειάζεται και θέλει από μένα, πιστεύει σε μένα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έχει μία φιλοσοφία που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και με την δουλειά όλων μας θα πετύχουμε».

Κλείνοντας, ο Νίκος Αρσενόπουλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ… «Η παρουσία τους στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντική στη δική μας προσπάθεια. Τους καλώ να έρθουν κοντά μας, να μας στηρίξουν και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για την ομάδα και την φανέλα».