Skip to main content

Τσιακμάς: «Το 100% για να φτάσει ο ΠΑΟΚ όσο ψηλότερα γίνεται»

Νίκος Τσιακμάς και ΠΑΟΚ θα πορευθούν μαζί και την νέα σεζόν, με τον Έλληνα άσο να μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φίλους της ομάδας, με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του δικέφαλου.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για 2η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Και εάν αναλογιστώ όλα όσα έγιναν την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα, εύχομαι να έχουμε υγεία και να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα», λέει ο 25χρονος γκαρντ και συνεχίζει: «Ήταν μία χρονιά που κύλησε πολύ όμορφα. Είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, η ομάδα μπήκε και πάλι στην τετράδα μετά από χρόνια και εγώ είμαι ξανά εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την υποδοχή και τον τρόπο που με αγκάλιασε και όλα τα μηνύματα από την πρώτη στιγμή, στη διάρκεια της χρονιά, αλλά και τώρα που ανανέωσα το συμβόλαιο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Εάν η πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ ήταν γεμάτη αγωνιστικά και με πολλές συγκινήσεις, το ίδιο και ακόμη περισσότερο αναμένεται να γίνει και στη δεύτερη. Με πρωτάθλημα, Κύπελλο, BCL και το Super Cup στο ξεκίνημα της σεζόν. Τι λέει για όλα αυτά ο Νίκος Τσιακμάς; «Όλα αυτά είναι υποχρεώσεις που τις αντιμετωπίζεις με χαρά και ικανοποίηση. Μόνο ως πρόκληση μπορούμε να το δούμε, γιατί είμαστε στον ΠΑΟΚ. Ήξερα που έρχομαι πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και να μην ήξερα θα το καταλάβαινα από την πρώτη στιγμή. Από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Η ατμόσφαιρα, η αύρα που έρχεται πάνω σου και αυτός ο κόσμος. Ήταν δίπλα μας και στο δικό μας γήπεδο και μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν, θεωρώ ότι αγωνιστικά κορυφαία ήταν η πρόκριση στους «4» χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλες μεγάλες νίκες και ελπίζω να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες. Και εγώ θα είμαι περισσότερο ώριμος και ο κόσμος ελπίζω ότι θα έρθει ακόμη πιο κοντά μας. Είναι πολλές οι προκλήσεις της επόμενης σεζόν, μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Το αξίζει…»