Skip to main content

ΕΣΑΚΕ - Σε Άνω Λιόσια και Νίκαια βραβεύτηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Χάρης Παπαγεωργίου (pic)

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, βρέθηκε τόσο στα Άνω Λιόσια για το Final 4 της Elite League, όσο και στη Νίκαια για το 3x3 που διοργανώνουν από κοινού ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚΚ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος να βραβεύεται. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας με τους φορείς του μπάσκετ, εκπροσώπησε τον ΕΣΑΚΕ στο Φάιναλ Φορ της Elite League, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων με τους Μαρούσι και Τρίτωνα να παίρνουν το «εισιτήριο» ανόδου στην Basket League και στο τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» ΟΠΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.

Τα τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» ΟΠΑΠ συνδιοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων, με συμπαίκτες το «Όραμα Ελπίδας», τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στο πλαίσιο του τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» ΟΠΑΠ στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, στο οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000, τον κ. Παπαγεωργίου τίμησαν ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών του Ιωνικού Νίκαιας.