Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα να γίνω κιθαρίστας σαν τον Τζίμι Πέιτζ αν δεν ήμουν προπονητής» (vid)

Στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξης που έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ισπανό δημοσιογράφο Πίτι Ουρτάδο, ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε πώς του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του, αλλά και σε τι επάγγελμα, μακριά από το μπάσκετ, θα μπορούσε ο ίδιος να δει τον εαυτό του.

«Πηγαίνω έξι χιλιόμετρα περπάτημα με τον σκύλο μου», ήταν η απάντηση του coach B στο ερώτημα για τον τι συνηθίζει να κάνει εκτός γηπέδου, ενώ αναφορικά με το επάγγελμα που θα εξασκούσε, αν η μοίρα τον έφερνε μακριά από την προπονητική, ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε την… hard rock πλευρά του εαυτού του.

 «Πάντα μου άρεσε η μουσική. Θα μου άρεσε να ήμουν ένας κιθαρίστας σαν τον Τζίμι Πέιτζ στους Led Zeppelin. Αυτό ήταν το όνειρο μου. Οπότε ναι, υποθέτω ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία ίσως να είχα πάρει αυτή την κατεύθυνση», αποκάλυψε ο Μπαρτζώκας. Και μάλλον όλοι μας μπορούμε να τον φανταστούμε στην άκρη της σκηνής, να σολάρει τα αγαπημένα του κομμάτια, με την ένταση και το πάθος που... σολάρει μπροστά από τον ερυθρόλευκο πάγκο, κατά την διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού.