Skip to main content

Διαδικτυακή… μάχη ανάμεσα σε Έλληνες και Καταλανούς για το κορυφαίο «4άρι» της Ευρώπης (pics)

Φαίνεται πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα πήραν πολύ… βαριά την δήλωση του Σέρτζιο Σκαριόλο, που χαρακτήρισε τον Σάσα Βεζένκοβ ως το καλύτερο «τεσσάρι» της Ευρώπης, με τους Καταλανούς να απαντούν, όχι με μία, αλλά με δύο αναρτήσεις.

Αφορμή στους «μπλαουγκράνα» έδωσε η εξαιρετική εμφάνιση του Νίκολα Μίροτιτς, στην νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μονακό, με τον αστέρα της Μπάρτσα να τελειώνει το παιχνίδι με 15 πόντους, εννέα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Έτσι, μετά την λήξη της αναμέτρησης του Πριγκιπάτου, η Μπαρτσελόνα, με ανάρτηση της, χαρακτήρισε τον Μίροτιτς ως το καλύτερο power forward της Ευρώπης, λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που θα τους πείσει για το αντίθετο, ρίχνοντας, έτσι, την σπόντα τους για τα όσα υποστήριξε ο Σκαριόλο.  

Οι Καταλανοί, μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το πρωί της Πέμπτης, με νέα ανάρτηση τους, καλημέρισαν τους followers τους με φωτογραφία του Μίροτιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά «το καλύτερο τεσσάρι στην Ευρώπη, σας εύχεται μια υπέροχη ημέρα».

Φυσικά, άλλο που δεν ήθελαν οι φίλοι του Ολυμπιακού να… μπουν στην μάχη, καθώς κάτω από την καταλανική ανάρτηση υπήρξαν οι αντίστοιχες ελληνικές απαντήσεις με… φωτογραφίες του Βεζένκοβ και τα ανάλογα σχόλια περί του καλύτερου power forward της Ευρώπης που δεν φορά τα μπλαουγκράνα χρώματα, αλλά τα ερυθρόλευκα.