Skip to main content

Γιάννης σε Ιμπάκα: «Δεν είσαι σεφ ή καλλιτέχνης, είσαι ένας ριμπάουντερ και αυτός που στήνει σκριν!» (vid)

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο ανάμεσα στους Τζρου Χόλιντεϊ και Σερτζ Ιμπάκα, στην εκπομπή του τελευταίου, καθώς ο φόργουορντ των Μπακς είχε την… φαεινή ιδέα να βγάλει στον «αέρα» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όλα αυτά συνέβησαν στην εκπομπή How Hungry Are You?», με τον Ιμπάκα να σερβίρει τσάι από γρύλλους (!) τον συμπαίκτη του, όπως είχε κάνει και πριν από μερικές εβδομάδες με τον Γιάννη.

Μάλιστα, Χόλιντεϊ και Ιμπάκα αποφάσισαν να καλέσουν με βίντεο κλήση τον «Greek Freak», με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

«Παίρνω έναν υπνάκο», ήταν η πρώτη ατάκα του Γιάννη, ενώ στο άκουσμα πως ο Ιμπάκα κέρασε τον Χόλιντεϊ τσάι από γρύλλους, ο Έλληνας άσος τον κάλεσε να… σηκωθεί να φύγει από εκεί, με την συνέχεια να είναι… ακόμα καλύτερη!  

"Δεν είσαι σεφ ή καλλιτέχνης. Είσαι ένας ρολίστας και ριμπάουντερ. Και αυτός που στήνει σκριν. Αυτό είσαι. Γεια σου", ήταν τα λόγια του Γιάννη προς τον Ιμπάκα, με τον Χόλιντεϊ να… σκάει στα γέλια και να του λέει "θα είμαι στο πλευρό σου για ό,τι χρειαστείς" και τον φόργουορντ των Μιλγουόκι να μένει… κάγκελο, λέγοντας στον Γιάννη πως θα τον… κανονίσει αύριο.

Δείτε το βίντεο: