Skip to main content

Ο προπονητής μεγάλης ομάδας ξεπέρασε κάθε όριο κακής συμπεριφοράς 

«Να πεθάνεις», φέρεται να είπε σε παίκτη του στην τελευταία από τις πολλές εκρήξεις του! 

Εχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση σε μεγάλη ελληνική ομάδα, με τον προπονητή της να κατηγορείται από τους παίκτες για απίστευτα άσχημες συμπεριφορές. Μερικές από τις οποίες βέβαια έλαβαν χώρα σε κοινή θέα και τις διαπίστωσε όλος ο κόσμος, οπότε δεν έχουμε λόγο να μην πιστεύουμε όσα φτάνουν στα αυτιά μας. 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αφού όπου κι αν δούλεψε ο συγκεκριμένος για τον κακό χαρακτήρα του μιλούσαν όλοι. Αλλωστε τόσες φορές τον έχουμε δει με τα μάτια μας σε σκηνές απείρου κάλους. Και τώρα το επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο. Σε μια κατάσταση που θα έπρεπε να είναι δυο και τρεις φορές πιο προσεκτικός με όσα έχουν συμβεί.

 Τη μία χειροδίκησε σε παίκτη του σε γήπεδο της Πάτρας, την αλλη στη Θεσσαλονίκη αμαύρωσε το ενός λεπτού σιγή που μάλιστα τον αφορούσε ιδιαίτερα, για να φωνάζει στους διαιτητές. 

Τώρα μαθαίνουμε ότι είπε σε παίκτη του «να πεθάνεις»! Ή μάλλον το ...ξαναείπε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Μέσα στα αποδυτήρια, μπροστά σε όλους. Και ειδικά στα συγκεκριμένα αποδυτήρια, εδώ που τα λέμε, καλύτερα να βγάλεις όπλο παρά να μιλήσεις για θάνατο...

Και να 'τανε μόνο αυτό; Αμφισβήτησε σοβαρό πρόβλημα υγείας παίκτη του υπονοώντας ότι κοροϊδεύει για να προκαλέσει κακό στον ίδιο. Ανήκουστα πράγματα, δηλαδή. Οι λεκτικές επιθέσεις του σοκάρουν και τους πιο μπαρουτοκαπνισμένους. Τι κι αν τον πήραν με το καλό μήπως και κουλάρει Αυτός εκεί, προσβάλει ανθρώπους, ιερά και όσια σε καθημερινό επίπεδο.

Μόνο σε έναν πράγμα έχει δίκιο από αυτά που λέει. Οτι κανείς δεν θέλει να παίξει πια για εκείνον. Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους κι αν δεν αλλάξει κάτι η έκρηξη δεν θα αργήσει. Κι αν επιχειρήσει  να τα διαψεύσει όλα αυτά ή κατηγορήσει κανέναν για διαρροές, τότε θα βγουν οι ίδιοι να μιλήσουν ανοιχτά με ονόματα. Και αποδείξεις.