Skip to main content

Η τραγωδία του Λίλαρντ: Έχει χάσει έξι δικούς του ανθρώπους σε 18 μήνες

Απίστευτο το κτύπημα της μοίρας στον Ντέμιεν Λίλαρντ, με τον αστέρα των Μπλέιζερς να αποκαλύπτει πως τους τελευταίους 18 μήνες έχουν φύγει από την ζωή έξι δικοί του άνθρωποι!

Συγκεκριμένα ο Λίλαρντ θρηνεί την απώλεια ενός ξαδέλφου του, που έφυγε από άγνωστη αιτία, μίας θείας του από καρκίνο, ενός οικογενειακού φίλου από κορονοϊό και τριών ξαδέλφων του από πυροβολισμούς!

Ο παίκτης των Μπλέιζερς έκανε το καθήκον του, στην νίκη της ομάδας του επί των Γουόριορς και στην συνέχεια… ξέσπασε με αυτά που δήλωσε στο "Athletic".

"Σκέφτηκα να μην παίξω, επειδή πνευματικά δεν ήμουν καλά. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφερόμουν, αλλά συναισθηματικά ήμουν... ό,τι να 'ναι. Θα μπορούσα να είμαι 45 ετών με αυτά που έχω ζήσει. Τόσα πολλά έχω περάσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Λίλαρντ, τονίζοντας: "Ήταν δύσκολος 1.5 χρόνος για όλη την οικογένειά μου. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα", ανέφερε ο Λίλαρντ, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του ξάδελφου του, πριν από 1,5 χρόνο.

"Στεκόμουν πάνω από το πτώμα του. Ήταν νεκρός, είχε πεθάνει μερικά λεπτά νωρίτερα και στεκόμουν από πάνω. Ο κόσμος δεν ξέρει τι τραύμα είναι αυτό και τι σημαίνει να έχεις νεκρό μπροστά σου έναν άνθρωπο που είναι τόσο κοντά σου. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Είναι μία μάχη για εμένα".

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ τόνισε: "Σωματικά δεν είμαι κουρασμένος, αλλά πνευματικά είμαι εξαντλημένος. Ειμαι χαρούμενος όταν η οικογένειά μου είναι χαρούμενοι και όταν οι άνθρωποι που αγαπάω είναι χαρούμενοι. Και ξέρω ότι όλοι τώρα περνάνε δύσκολες μέρες".