Skip to main content

Μάικ Τζέιμς: Συγκινεί με το αντίο στον παππού του (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου του παππού, με τον Αμερικανό, ο οποίος ήρθε σε νέα ρήξη με την ΤΣΣΚΑ, μετά την άρνηση των Ρώσων να του επιτρέψουν να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία, να τον αποχαιρετά μέσω Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τζέιμς:

"Μάικλ Πέρι Γουιλκόξεν ήταν το όνομα που μου έδωσαν όταν γεννήθηκα. Όπως εσύ. Ο Θεός ξέρει ότι ο πατέρας μου δεν ήταν η καλύτερη επιρροή στην ζωή μου, αλλά εσύ ήσουν. Ήσουν η φωτογραφία που κοιτούσα για το πώς θα φτιάξω μία οικογένεια και πώς θα αγαπάω και θα σέβομαι την σύζυγό μου.

Ήσουν ένας από τους ανθρώπους στην ζωή μου που θαύμαζα και ήσουν πάντα εκεί σε κάθε αγώνα μπάσκετ, σε κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι να αποφοιτήσω. Πάντα μου έλεγες ότι έκανα καλή δουλειά και μου έδινες κίνητρο να γίνω ακόμα καλύτερος. Ήμουν οπαδός των "Κάουμποϊς" όταν ήμουν μικρός όπως εσύ. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μου φώναξαν στην ζωή μου και να με πειθαρχήσουν,αλλά κανένας δεν το έκανε όπως εσύ. Τώρα που έφυγες, αυτό είναι το αντίο μου. Σε αγαπάω, ελπίζω να συνεχίσω να σε κάνω περήφανο και ελπίζω να συνεχίσω να τιμάω το όνομά σου".