Skip to main content

Παραλήρημα Τσιάρτα για την επιλογή Αντετοκούνμπο στην φωτογραφία της επετείου του 1821 (pic)

Σάλο έχει αντιδράσει η τοποθέτηση του Βασίλη Τσιάρτα για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αφίσα για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής,  επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της Επιτροπής, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, στην αφίσα δεν θα πρέπει να βρισκόταν ο MVP του ΝΒΑ, αλλά κάποιος άλλος Έλληνας πρωταθλητής ή Ολυμπιονίκης, θεωρώντας πως με την επιλογή Αντετοκούνμπο, αλλοιώνεται ο εορτασμός των 200 ετών!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων.

Σέβομαι και  εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ´τα παιδιά του ´87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

 

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200...

Posted by Vasilis Tsiartas on Friday, January 8, 2021