Skip to main content

Γκριν: «Ο Γιάννης έκανε καλύτερη σεζόν από τον ΛεΜπρόν» (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Σακίλ Ο'Νιλ σχολίασαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του MVP με τον πρώτο να δηλώνει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καλύτερο σεζόν από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφήνοντας όμως μία υποσημείωση.

 

Την συζήτηση για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του MVP ξεκίνησε ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος δήλωσε πως: «το βραβείο του MVP αφορά έναν, είναι στον ενικό. Δεν στέκομαι στην ομαδική δουλειά και όλα αυτά. Ο Ντρέιμοντ είπε νωρίτερα πως ο κόσμος το ξέρει αυτό, ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν λοιπόν είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, γίνεται να μην είσαι ο MVP; Μην μου λέτε για το ρεκόρ της κάθε ομάδας και τέτοια πράγματα. Είμαι της άποψης πως αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κερδίζεις πάντα το NBA. Τελεία και παύλα.

Για να απαντήσει αμέσως ο Ντρέιμοντ Γκριν πως «αν είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι έκανες την καλύτερη σεζόν απ' όλους. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καλύτερη σεζόν από τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Αν έπρεπε όμως να χτίσεις μια ομάδα για να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι, παίρνεις τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Κάτι που δείχνει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Το ότι δεν έπαιξε συνολικά καλύτερα από τον Γιάννη, το οποίο βέβαια είναι συζητήσιμο, δεν σημαίνει κάτι. Σκέφτομαι όμως πως αν παίζεις το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας σου και οδηγείς την ομάδα σου σε πολλές νίκες, πώς γίνεται να μην είσαι ο MVP;».