Skip to main content

Αργοναύτης Νέας Κίου και Παναργειακός θα παίξουν μπάσκετ για ιερό σκοπο

Μπάσκετ για ιερό σκοπό θα παίξουν Αργοναύτης Νέας Κίου και Παναργειακός, με τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης να πηγαίνουν στο σύλλογο γονέων «Φλόγα». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναργειακού: 

«Στηρίζουμε τα παιδιά και τους γονείς του Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και την φλόγα αναμμένη για τους πραγματικούς ήρωες, τους μαχητές της ζωής!

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Αργοναύτη Νέας Κίου και του Παναργειακού, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου.

Προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι, όλοι μια αγκαλιά, για να στηρίξουμε μαζί την πρωτοβουλία των δύο μεγάλων αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας!

Σας περιμένουμε»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αργοναύτη Νέας Κίου:

«Αγάπη δίχως όρους!

Από το 1982 η Φλόγα ζεσταίνει και φωτίζει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας.

Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού καρκίνου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ομάδα μπάσκετ του Παναργειακος BC  και διοργανώνουμε έναν φιλανθρωπικό αγώνα με σκοπό να ενισχύσουμε τον αγώνα του συλλόγου «Φλόγα».

Την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, σας περιμένουμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια μας.

Όλοι μαζί μπορούμε !🙏

Σας περιμένουμε»!