Skip to main content

Γιαννακόπουλος: «Δεν στήριξαν τον Μπαρτζωκα στις μεταγραφές γιατί έχουν συμφωνία με Ιτούδη!» (vid)

Διατεθειμένος να ξαναπαίξει στοίχημα έπειτα από 15 χρόνια, για να ποντάρει ότι κατά τον Γενάρη  - Φλεβάρη ο Δημήτρης Ιτούδης, μαζί με τον «ψηλό» (Παπαγιάννη;) θα διαδεχθεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Δημητρης Γιαννακόπουλος.

Σε μία ακόμα από τις γνωστές τοποθετήσεις του στο Instagram, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αφού κατηγόρησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι προκαλεί με τις δηλώσεις του και αναρωτήθηκε αν «Φταίμε εμείς να σε στείλουμε πάλι στο πάρκινγκ;»,  στην συνέχεια έριξε την πρόβλεψη – βόμβα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον πρώην, πια, ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά τα λόγια του Γιαννακόπουλου:

«Είπαμε να προσπαθήσουμε να έχουμε μία ήρεμη σεζόν, να μην προκαλούμε και βγαίνει τώρα ο άλλος και λέει για ψυχολογικά και παιδικές ηλικίες. Φταίμε τώρα να τον στείλουμε πάλι στο πάρκινγκ;

Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον στήριξαν πολύ τον Μπαρτζώκα φέτος το καλοκαίρι, στην μεταγραφική περίοδο. Εγώ θα λέω πάντα την άποψη μου και την γνώμη μου. Και θεωρώ πως έχει γίνει επίτηδες. Γιατί, κατ’ εμέ, υπάρχει συμφωνία με τον Ιτούδη, να έρθει πακέτο μαζί με τον «ψηλό». Και αν έπαιζα στοίχημα, που έχω να παίξω 15 χρόνια, θα έβαζα και 10 ευρώ ότι αυτό θα γίνει Γενάρη – Φλεβάρη».