Skip to main content

Αταμάν για Σπανούλη: «Όσα συμβόλαια κι αν του προσέφερα, δεν άφησε ποτέ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό»

Σπουδαία λόγια από τον πρωταθλητή Ευρώπης, με την Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, για τον Βασίλη Σπανούλη, με αφορμή την απόσυρση του τελευταίου από τα παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έριξε την αυλαία σε μία μυθική καριέρα, ανακοινώνοντας την απόφαση του να αποσυρθεί από τα παρκέ, με τον μπασκετικό πλανήτη να υποκλίνεται στον θρύλο του Ολυμπιακού αλλά και ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποθέωσαν τον «Kill Bill», ο Εργκίν Αταμάν, με τον πρωταθλητή Ευρώπης, με την Αναντολού Εφές,  να μιλά στον Μιχάλη Στεφάνου και στην ιστοσελίδα «to10.gr», για το μεγάλο του… απωθημένο, που δεν ήταν άλλο από το να φέρει στην ομάδα του τον Σπανούλη, με τον Τούρκο προπονητή, μέσα σε μόλις πέντε προτάσεις να χωρά όλη την μοναδικότητα του «V Span».

Αναλυτικά το μήνυμα του κορυφαίου κόουτς της χρονιάς στη Euroleague:

«Ο Σπανούλης είναι ο πιο κυρίαρχος παίκτης στην ιστορία της Euroleague. Η απόφασή του με σοκάρει, γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε ακόμα να παίξει, τουλάχιστον μία σεζόν. Έχω συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεργαστώ με τον σπουδαιότερο. Όσα συμβόλαια κι αν του προσέφερα, εκείνος δεν άφησε ποτέ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Του εύχομαι να έχει τύχη, υγεία και ό,τι καλύτερο στην ζωή του». – Εργκίν Αταμάν