Skip to main content

Ερμής Σχηματαρίου – Στο πλευρό του Οικονόμου ο Καρακώστας

Ενίσχυση στο προπονητικό τιμ του Ερμή, με την ομάδα του Σχηματαρίου να ανακοινώνει την πρόσληψη του Φώτη Καρακώστα.

Αναλυτικά :

«𝝫𝝮𝝩𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝦𝝖𝝟𝝮𝝨𝝩𝝖𝝨, «𝗕𝗟𝗨𝗘» 𝗖𝗢𝗔𝗖𝗛

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει τον Φώτη Καρακώστα στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου.

Ο έμπειρος προπονητής θα αποτελέσει το τεχνικό δίδυμο με τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας, ενισχύοντας το προπονητικό επιτελείο των «μπλε». Στο τεχνικό τιμ του Ερμή Σχηματαρίου, παραμένει ο Άκης Γιαννακόπουλος, ως ένας εκ των άμεσων συνεργατών στο καμάρι της Βοιωτίας.

Ο Φώτης Καρακώστας βρισκόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο του Αιγάλεω, όταν και αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Μεταξύ άλλων, οδήγησε την Ηλιούπολη στην επιστροφή της σε Εθνικές Κατηγορίες και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία απ’ τη Β’ και τη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας εργαστεί με επιτυχίες τα τελευταία χρόνια σε Ίκαρο Ν. Σμύρνης, Αγία Παρασκευή, Κορωπί, Πεντέλη, Χαλκίδα κ.α. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε παρών στην πρώτη του προπόνηση με τους «μπλε», το απόγευμα της Τρίτης (28/2).

Στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Η πρόταση που μου έγινε από την ομάδα είναι για μία πρωτοποριακή συνεργασία και όλο το εγχείρημα αποτελεί πρόκληση την οποία και αποδέχθηκα. Θέλουμε να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ και να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη και από κάθε μέλος του σταφ».

Καλωσορίζουμε τον Φώτη Καρακώστα στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε τα καλύτερα με τον σύλλογό μας!».