Skip to main content

Ηρακλής: Ανακοίνωσε προπονητή και δύο παίκτες

Πολλές ανακοινώσεις για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση του Τμήματος Μπάσκετ
Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Φοίβο Γυμνόπουλο, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων μας, συμφωνώντας στο πλάνο που έχει θέσει εξ αρχής η διοικούσα επιτροπή.
Ο νέος Προπονητής αναλαμβάνει καθήκοντα από αύριο, Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ομάδας για τον αγώνα με το Αγρίνιο, το Σάββατο 14/1 και ώρα 17:00 (κ.θ.).
Ο Φοίβος Γυμνόπουλος ως αθλητής αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο ΚΑΟΔ, ο Έσπερος Καλλιθέας, οι Ίκαροι Σερρών, ο Αίας Ευόσμου, ο Α.Σ. Καστοριάς, ενώ ως head coach στους Άνδρες και τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων, το παιδικό του Α.Σ. Καστοριάς, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της GBA.
Από πλευράς διακρίσεων, κατέκτησε το πρωτάθλημα 2018-19, και τη 2η θέση του 2017-2018 με τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ και τη 2η θέση στο Πανεπαρχειακο Πρωτάθλημα Παίδων.
Μέχρι πρόσφατα ηταν επικεφαλής της Ακαδημίας μπάσκετ του Αρη.
Coach, καλώς όρισες, υγεία και καλή δύναμη!
Όλοι μαζί για τον ΗΡΑΚΛΗ!
 
 
Ανακοίνωση ένταξης αθλητή
Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΜΠΑΤΖΑ (29, 1,87) ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο αθλητής, που παίζει στις δύο θέσεις των γκαρντ, ανήκε ως τώρα στον σύλλογο της Ελευθερούπολης, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Καβάλας.
Ήταν ο 1ος σκόρερ της ομάδας με 13,8 πόντους ανά αγώνα (με 45,1% στα δίποντα, 32,8% στα τρίποντα, 83,6% στις βολές), ενώ είχε ακόμα 3,1 ριμπάουντ, 5,0 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 31,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος point guard του πρωταθλήματος.
Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Άρη, του Ανατόλια, της ΧΑΝΘ, της Ευρώπης Πευκοχωρίου και του Στρατωνίου.
Τον καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
 
Ανακοίνωση ένταξης αθλητή
Το Τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Διογένη Γοργόνη (24, 1.95) ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο αθλητής, που παίζει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, ανήκε ως τώρα στον σύλλογο του Ψυχικού, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Ελευθερούπολης.
Εκεί αγωνίστηκε συνολικά σε 31 αναμετρήσεις έχοντας 11,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 41% στο τρίποντο.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, πόλη που γεννήθηκε, και δόθηκε δανεικός στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Το 2014-15 εντάχθηκε στον Απόλλωνα Πατρών και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην Α1. Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον του Ολυμπιακού (2 π.) .
Το 2015 πήγε στο Περιστέρι και το 2017 συνέχισε στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Την περίοδο 2018-2019 συνέχισε στη Δάφνη Δαφνίου στην Β εθνική με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α2.
Την σεζόν 2019-2020 εντάχθηκε για πρώτη φορά στον ΓΣ Ελευθερούπολης στην Α2 (8π μ.ο) και την επομένη στην ομάδα των Χανίων σε μια σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοϊού. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Νέων.
Του ευχόμαστε υγεία και ευόδωση στόχων, ατομικών και ομαδικών και τον καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας.