Skip to main content

Elite League – Για την πρώτη νίκη ΦΕΑ, για την δεύτερη ο Αμύντας

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Elite League, είναι αυτό ανάμεσα στην ΦΕΑ και τον Αμύντα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

ΦΕΑ και Αμύντας αναμετρώνται το Σάββατο (16:00) για την 7η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη και ο Γιώργος Σγούρος δίνει το σύνθημα. «Παρά το γεγονός πως στα μέχρι τώρα έξι παιχνίδια που έχουμε δώσει δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε, εκτιμώ πως η ομάδα μου είναι άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα ματς κι έχει πολλές δυνατότητες. Κύριο στοιχείο της ΦΕΑ είναι ότι δεν τα παρατάει και δεν πρόκειται να τα παρατήσει και ποτέ. Εκτιμώ πως είναι θέμα χρόνου να γευτούμε την χαρά της νίκης, καθώς έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, αλλά δυστυχώς νερό δεν έχουμε πιεί», αναφέρει ο 18χρονος γκαρντ και προσθέτει:

«Μέχρι τώρα το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Θα έλεγα πως, το ματς με τον Αμύντα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Η ΦΕΑ όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σε αυτό θα κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και εκτιμώ πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς Καρατζά το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας!».

Ο Αμύντας αναζητεί τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά τον… σεφτέ της περασμένης εβδομάδας. «Με το που τελείωσε το προηγούμενο ματς αναφερθήκαμε στο ποσό σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΦΕΑ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα για τον αγώνα αυτό, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε πολύ να κάνουμε το 2/2 και θα τα δώσουμε όλα, για να το πετύχουμε», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ της ομάδας», Σπύρος Σιούντρης