Skip to main content

Γκάτζο: «Ψάχναμε αυτή τη νίκη εδώ και πέντε εβδομάδες»

Για την πρώτη φετινή του Αμύντα, στο πρωτάθλημα της Elite League αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΦΕΑ, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Τζόι Γκάτζο.

Αναλυτικά ο άσος της ομάδας του Υμηττού μίλησε:

Για τη νίκη απέναντι στην Ελευθερούπολη: «Αυτήν τη νίκη την ψάχναμε 5 βδομάδες. Ήμασταν καλά, λειτουργήσαμε πολύ καλά στην επίθεση. Όταν υπάρχει πίεση ή αντιδράς καλά ή «σπας». Εμείς ευτυχώς αντιδράσαμε καλά τώρα, γιατί και το 0-5 ήταν δύσκολο».

Για το αν μπορεί αυτή η νίκη να «γυρίσει το διακόπτη» στον Αμύντα: «Είναι ο τρόπος που χάναμε. Πηγαίναμε τα παιχνίδι εκεί που θέλαμε και πάντα κάτι κάναμε λάθος. Ήταν στενάχωρο πολύ αυτό και ψυχολογικά και σωματικά. Με την ίδια ευκολία που χάναμε στον πόντο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στον πόντο και να ήμασταν στο 3-2 ή στο 4-1. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ελευθερούπολη, που είναι απ’ τα φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, σίγουρα δείχνει ότι έχομε δυνατότητες και όλο αυτό το διάστημα κάτι κάναμε λάθος. Νομίζω ότι βρήκαμε πώς πρέπει να λειτουργεί η ομάδα και από ‘δω και πέρα πιστεύω μάς έχουν πάρει στα σοβαρά και οι υπόλοιπες ομάδες. Το χρειαζόμασταν, γιατί μάς έδωσε πολύ ψυχολογία, η οποία μάς έλειπε».

Για το επερχόμενο (19/11) παιχνίδι με τη ΦΕΑ: «Όταν τελείωσε το ματς με την Ελευθερούπολη είπαμε ότι κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα έχουμε ένα ακόμα πιο δύσκολο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αντίπαλος φέτος που μπορείς να φοβάσαι, μπορείς να τούς κερδίσεις όλους, αλλά μπορείς και να χάσεις απ’ όλους».

Για τις προσωπικές του εμφανίσεις φέτος: «Από πέρυσι έκλεισα τη χρονιά καλά και είχα αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι δουλέψαμε πολύ με την ομάδα και με την άφιξη του νέου προπονητή που σου δίνει ένα κίνητρο. Είναι και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, ο οποίος με βολεύει πολύ εμένα, αλλά και μού δίνει το ελεύθερο και δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής. Προς το παρόν μού βγαίνει σε καλό, ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι».