Skip to main content

Elite League – ΦΕΑ για την αρχή, Μαρούσι για την συνέχεια

Η ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ φιλοξενεί το Μαρούσι το Σάββατο (16:00) στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία. «Πράγματι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιον αγώνα. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμη αρχή του πρωταθλήματος και μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τα λάθη μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να αρχίσουμε τις νίκες. Εκτιμώ, πως η ομάδα μας έχει αρκετά μεγάλη δυναμική. Με την δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο, αλλά και τους παίκτες καθημερινά θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα πιο ανταγωνιστικοί. Το πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι άκρως ανταγωνιστικό και δύσκολο. Έχει ανέβει το επίπεδο και ειδικά με την προσθήκη των ξένων αθλητών το επίπεδο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Η Elite League είναι μια μοναδική εμπειρία για εμάς στην ΦΕΑ και νιώθουμε πραγματικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», τόνισε ο Γιάννης Ζήρος.

«Έχουμε παίξει τώρα δύο συνεχόμενες αγωνιστικές μακριά από την έδρα μας και χαιρόμαστε που θα αγωνιστούμε ξανά μέσα στο γήπεδο μας. Εμείς κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις αδυναμίες μας και να τελειοποιήσουμε τα προτερήματα μας. Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα και με εμπειρία στην κατηγορία και την καθιστά ένα δύσκολο αντίπαλο. Με συγκέντρωση και με την σωστή καθοδήγηση που έχουμε από το προπονητικό επιτελείο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα», πρόσθεσε ο 26χρονος άσος.

Το Μαρούσι θέλει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Ελευθερούπολης. «Η αναμέτρηση του Σαββάτου με την ομάδα της ΦΕΑ είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για μας απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Έχουμε προετοιμαστεί χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι να ευχαριστήσουμε το κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο», τόνισε ο 18χρονος γκαρντ της ομάδας, Αναστάσης Κουτσονικόλας.