Skip to main content

Elite League - Για την αντίδραση η Ελευθερούπολη, για το σερί ο Ηρακλής

Ένα από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Elite League που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Ηρακλή. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Η 5η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση Ελευθερούπολη-Ηρακλής ΚΑΕ 2022 (15:00), που θα μεταδοθεί σε όλη τη Ελλάδα από τα συνεργαζόμενα δίκτυα αλλά και το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Οι γηπεδούχοι, που είδαν το αήττητό τους να σταματά στο Μαρούσι, θέλουν να αντιδράσουν. «Ερχόμαστε από μια κακή ήττα την Κυριακή στο Μαρούσι. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή, μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα. Ο στόχος μας είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να προετοιμαστούμε κατάλληλα», ανέφερε ο γκαρντ της ομάδας, Σωκράτης Ναούμης.

«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για την κατηγορία. Εμείς θα είμαστε 100% έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ήττα στο Μαρούσι μπορεί να μας επηρεάσει, αλλά πιστεύω πως θα μας κάνει να δουλέψουμε πιο σκληρά στους προπονήσεις, να ακούσουμε τους προπονητές μας και να βγάλουμε αντίδραση. Την Κυριακή χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας και καλούμε όλους τους φίλους της Ελευθερούπολης στο γήπεδο την Κυριακή για να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο 25χρονος άσος.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής ΚΑΕ 2022 θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των νικών. «Όλοι οι αγώνες στην Elite League είναι πολύ δύσκολοι το έχει καταλάβει ο κάθε φίλος του μπάσκετ αυτό, αλλά για εμάς αυτός στην Ελευθερούπολη είναι ακόμη πιο δύσκολος καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους, έχει έμπειρα παιδιά και αρκετές επιλογές απ τον πάγκο», τόνισε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.

«Η ήττα της Ελευθερούπολης στο Μαρούσι δεν μας ξεγελάει αφού και το Μαρούσι είναι πολύ καλή ομάδα και όπως είπα όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους στην κατηγορία, ιδίως στα ντέρμπι ομάδων με όμοιους στόχους», πρόσθεσε ο αρχηγός της ομάδας, που είχε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ στη νίκη επί του Ερμή Σχηματαρίου.