Skip to main content

Αγρίνιο – Τρίτων – Ντέρμπι στα… ψηλά

Σπουδαία αναμέτρηση στο Αγρίνιο, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον αήττητο Τρίτωνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Elite League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Το τρίτο της βαθμολογίας Αγρίνιο φιλοξενεί τον αήττητο Τρίτωνα το Σάββατο για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν (17:00).

Ο Νάσος Μπαζίνας έδωσε το σύνθημα για την τρίτη νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στο Ψυχικό. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, όμως ανήκει ήδη στο παρελθόν. Εξάλλου έχουμε επισημάνει πως πρόκειται για ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε να απογοητευόμαστε στις ήττες, ούτε να “πετάμε στα σύννεφα” στις νίκες. Κάθε Σάββατο υπάρχει ένας αγώνας, στον οποίο πρέπει να εμφανιζόμαστε απόλυτα έτοιμοι, απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, για να διεκδικούμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 19χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο που επιστρέφουμε στο “σπίτι” μας μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ καλοί, καθώς απέναντί μας βρίσκεται η ομάδα του Τρίτωνα, που έχει καλούς παίκτες και το απόλυτο νικών μέχρι τώρα στην Elite League. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε την ώθηση που θα μας δώσουν οι φίλαθλοί μας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Τρίτωνα, Μιχάλης Μιχελάκος, μίλησε στο EOK Web Radio για την επερχόμενη αναμέτρηση και τον στόχο της ομάδας του να κάνει το 4/4.

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, πάμε χωρίς άγχος, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε απαιτήσεις κι εμείς πρώτα απ’ όλα απ’ τους εαυτούς μας. Πρέπει σίγουρα να βγάλουμε ενέργεια, το γήπεδο του Αγρινίου είναι πάρα πολύ μπασκετικό, που βγάζει τρομερή ένταση, πάρα πολύ ευχάριστο και αν μπορέσουμε και κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και το ρυθμό του αγώνα πιστεύω ότι έχουμε τύχη. Θέλουμε να δώσουμε το 100% μας κι εκεί, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα», τόνισε.

«Είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα, αρκετά νεανική. Σίγουρα έχουμε κάνει κάποιες επιλογές παιδιών με εμπειρία και που γνωρίζουν από πρωταθλητισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με πέρυσι, είμαστε όλοι καινούργια πρόσωπα, πρώτη φορά συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο και ένα κοινό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο, είμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο από άποψη χημείας και επικοινωνίας, αλλά εν αντιθέσει μ’ αυτά τα ζητήματα έχουμε κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα για τα δεδομένα μας. Το 3/3 μάς βοηθάει πάρα πολύ στο να κοιτάμε μπροστά και να δουλεύουμε προς την κατεύθυνση που έχουμε βάλει», πρόσθεσε.